SÆLG DIN BIL

VI KØBER ALLE TYPER BILER

Sælg din bil, hurtigt og problemfrit!

Lad os købe din bil

Det kan både være tidskrævende og besværligt, når man skal sælge sin brugte bil.

Det er ofte en proces der er forbundet med meget usikkerhed og dårlige nerver, når kritiske købere gør deres bedste for at finde fejl på din bil og presser din pris så langt ned som muligt, når du i virkeligheden bare gerne vil lave en god handel.

Hos MBA biler lever vi af at handle på det danske brugtbilmarked, og vi kender det ud og ind - derfor er vi altid på udkig efter biler. Vores mission har altid været, at skabe et trygt miljø, hvor kunden er i fokus og hvor begge parter er tilfredse med den handel der bliver lavet.

Vi tror på, at netop dette er en af grundene til, at vi har mange tilbagevendende kunder.

Skal du af med din brugte bil, så lad MBA biler være dit sikre og gennemskuelige valg.

Sælg din bil
Hurtig & sikker betaling

Kom af med din bil i en fart

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden. Når din anmodning om et salg er sendt afsted, kontakter vi dig indenfor 24 timer med et konkret tilbud. Hvis vi laver en aftale, garanterer vi at du har din betaling indenfor 3 timer - det kalder vi simpel og sikker bilhandel.

Sælg din bil i dag
Vi vil gøre det så nemt som muligt

Vi henter din bil – i hele landet

Vi vil med glæde stå for afhentningen af din brugte bil, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende. Vi henter biler i hele landet, så om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kontakt os endelig for en eventuel handel.

Få et uforpligtende tilbud
– Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Sælg din bil, i dag!

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig at sælge din bil til eksport, eller om du i stedet bør sælge den på det danske brugtvognsmarked, så kontakt os. Hos MBA biler får du vurderet din bil med det samme, og vi står altid klar med kompetent rådgivning. Uanset om du ønsker et salg her i landet eller eksport, køber vi gerne din bil.

  Andre bemærkninger

  Har du spørgsmål, så kontakt os
  Telefontider:

  Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: 12:00 – 16:00

  +45 22 37 14 03