OM OS

Lidt om hvem vi er

Om MBA biler

Vores mission

Vi er vilde med lækre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser.

Vores vigtigste opgave i denne sammenhæng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.

Vi er her for dig

Vi er dine eksperter

... når det omhandler køb og eksport af brugte biler. Vi køber i gennemsnit over 80 biler om måneden og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer med enhver opgave, når det omhandler både køb og eksporthandel.

Vi ved, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor gør vi meget ud af, at vores kunder føler at de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.

Vi er her for at hjælpe

Sælg din bil

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden. Når din anmodning om et salg er sendt afsted, kontakter vi dig indenfor 24 timer med et konkret tilbud.

Og hvis vi laver en aftale, garanterer vi, at du har din betaling indenfor 3 timer - det kalder vi simpel og sikker bilhandel.

Løsninger & resultater

Vi sætter en ære i at levere den allerbedste løsning til dig

Har du specielle ønsker, der ikke fremgår af vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at udfylde vores formular eller ring til os. Vi elsker udfordringer og for os er det vigtigt at gøre noget ekstraordinært for vores kunder, så tøv ikke med at spørge.

– Kontakt os, vi svare indenfor 24 timer

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Såfremt du har eventuelle spørgsmål du ønsker afklaret, er du meget velkommen til at skrive eller ringe direkte til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

  Andre bemærkninger

  Har du spørgsmål, så kontakt os
  Telefontider:

  Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: 12:00 – 16:00

  +45 22 37 14 03