SÆLG DIN BIL

VI KØBER ALLE BILER

Sælg din bil, hurtigt og problemfrit!

Det kan både være tidskrævende og besværligt, når man skal sælge sin brugte bil.

Det er ofte en proces der er forbundet med meget usikkerhed og dårlige nerver, når kritiske købere gør deres bedste for at finde fejl på din bil og presser din pris så langt ned som muligt, når du i virkeligheden bare gerne vil lave en god handel.

Hos MBA biler lever vi af at handle på det danske brugtbilmarked, og vi kender det ud og ind - derfor er vi altid på udkig efter biler. Vores mission er skabe et trygt miljø, hvor kunden altid er i fokus og hvor begge parter er tilfredse med den handel der bliver lavet. Skal du af med din brugte bil, så lad MBA biler være sit sikre og gennemskuelige valg.

Sælg din bil
Vi vil gøre det så nemt som muligt

Vi henter din bil – i hele landet

Vi vil med glæde stå for afhentningen af din brugte bil, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende. Vi henter biler i hele landet, så om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kontakt os endelig for en eventuel handel.

Få et uforpligtende tilbud
Hurtig sikker betaling

Lad os hjælpe dig med at komme af med din bil i en fart

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden. Når din anmodning om et salg er sendt afsted, kontakter vi dig indenfor 24 timer med et konkret tilbud.

Og hvis vi laver en aftale, garanterer vi, at du har din betaling indenfor 3 timer - det kalder vi simpel og sikker bilhandel.

Sælg din bil
– Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Sælg din bil, idag!

Sidder ud tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

Hos MBA-biler er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg.

Andre bemærkninger

Har du spørgsmål, så kontakt os
Telefontider:

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 12:00 – 16:00

+45 22 37 14 03