EXPORT AF BIL

LAD OS KLARE EXPORT AF BIL OPGAVEN FOR DIG

Lad os klare export af bil opgaven for dig

Biler med et højt kilometertal, en dyr vægtafgift eller en skramme hist og her, er med til at gøre biler svære at sælge til en god pris på det danske bilmarked.

Vi køber biler i alle prisklasser og netop derfor vil din bil altid være interessant for os.

Hos MBA biler er vi eksperter inden for opkøb af biler til eksport. Vi køber din brugte bil og sælger den til eksport, helt uden besvær eller omkostning for dig.

Vi henter din bil – i hele landet

Når du handler med MBA biler, slipper du for alt besværet med anskaffelse af en køber og ikke mindst afregning med SKAT.

Ved at sælge din bil til eksport gennem os, står vi for hele processen, afregning med SKAT og samtidig påtager vi os naturligvis ethvert ansvar samt risiko.

Det eneste du skal gøre, er at indgå en simpel og sikker handel med os, hvor vi naturligvis også står for afhentning af din bil – i hele landet.

noget noget noget

Lad os hjælpe dig med at komme af med din bil i en fart

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden. Når din anmodning om et salg er sendt afsted, kontakter vi dig indenfor 24 timer med et konkret tilbud.

Hvis vi laver en aftale, garanterer vi at du har din betaling indenfor 3 timer - det kalder vi simpel og sikker bilhandel.

noget noget noget

Vi er dine eksperter, når det omhandler køb og eksport af biler

Vi køber og sælger i gennemsnit over 80 biler om måneden og med flere år i branchen har vi erfaring med næsten enhver opgave, når det omhandler både salg og eksporthandel.

Vi tror på, at en god og gennemskuelig handel er vejen til tilfredshed. Derfor er det utrolig vigtigt for os hos MBA biler, at vores kunder føler de har fået den rette rådgivning i forbindelse med deres salg.

Tjek hvad du kan få for din bil, allerede nu

Hos MBA-biler er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og
effektivt bilsalg.

Sidder ud tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

– Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig at eksportere din bil til udlandet, eller om du i stedet bør sælge den på det danske brugtvognsmarked, så kontakt os. Hos MBA biler får du vurderet din bil med det samme, og vi står altid klar med kompetent rådgivning. Uanset om du ønsker et salg her i landet, eller eksport, køber vi gerne din bil.

  Andre bemærkninger

  Har du spørgsmål, så kontakt os
  Telefontider:

  Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: 12:00 – 16:00

  +45 22 37 14 03