Sælg din bil
8. august 2017

Sælg din bil

Vi køber gerne din bil

– Hvordan sælger jeg min egen bil til jer?
Vi er altid på udkig efter biler til vores brugtvognshandel. Så står du og skal af med din bil, er du mere end velkommen til at kontakte os i den forbindelse. Vores mission er altid at lave en bilhandel hvor kunden er i fokus, og begge parter er tilfredse, så vi igen ved lejlighed kan indgå en god handel.

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen her på siden. Det er helt enkelt og hurtigt! Så snart du har klikket på knappen “indhent tilbud”, modtager vi hos MBA Biler besked om, at du gerne vil sælge din bil. Indenfor 24 timer kontakter vi dig telefonisk eller på email omkring købet af din bil.

Vi henter din bil – i hele landet

– Henter i selv min bil når i køber den af mig?
Uanset om du er privat person eller erhvervsdrivende, opkøber vi gerne din bil. Har du svært ved at komme til os, skal det ikke være en hindring. Det gælder uanset om du er bosat i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Vi vil med glæde stå for afhentningen af din brugte bil.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål

– Jeg kunne godt tænke mit at høre nærmere!
Såfremt du ønsker at komme af med din bil hurtigt og problemfrit, står vi hos MBA Biler altid klar til at, hjælpe dig af med din bil i en fart. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt bilsalg.

Skulle du mod forventning sidde tilbage med spørgsmål omkring vores services, eller har du særlige ønsker, så kontakt os med det samme og lad os opfylde dit ønske bedst muligt!

Du får svar inden for 24 timer
Udfyld formularen og få et godt tilbud!