Eksporter din bil
8. august 2017

Eksporter din bil

Vi klarer hele eksportopgaven for dig

– Hvorfor skal jeg vælge at eksportere min bil?
Eksport af din brugte bil er i mange tilfælde det bedste valg på det danske marked. Grundet vores høje registreringsafgifter er mange bilmodeller mere værd for dig ved eksport. Biler med et højt kilometertal, en dyr vægtafgift, eller skrammer hist og her, er med til at gøre bilen svær at sælge til en god pris på det danske bilmarked. Derfor vil du i disse tilfælde kunne opnå en bedre pris for din bil, ved at sælge den som eksportbil til udlandet.

Vi henter din bil – i hele landet

– Skal jeg selv sende min bil til udlandet?
Du slipper for alt besvær med transport til udlandet, samt anskaffelse af køber i udlandet, og ikke mindst afregning med SKAT. Når du vælger at sælge din bil til eksport gennem os, står vi for hele processen, afregning med SKAT, og påtager os ethvert ansvar, samt risiko. Du indgår blot en enkel og hurtig handel med os, hvor vi også gerne afhenter din bil – vel og mærket i hele landet!

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne!

– Jeg er i tvivl om eksport er det rigtige valg?
Er du usikker på om det er det rigtige valg for dig, at eksportere din bil til udlandet? Eller om du skal sælge den på det Danske brugtvognsmarked? Så kontakt os gerne, og få vurderet din bil med det samme. Uanset om du ønsker salg her i landet, eller eksport, køber vi gerne din bil af dig.

Bare rolig, vi klarer det hele for dig!
Udfyld formularen og få et eksport tilbud!